Lukuhetken selfie

Ensimmäisten sanojen naputtelu tänne tuntuu aika mukavalta. Sama tunne oli kameran takana kun napsin muutamat ensimmäiset ruokakuvat. Tiedättekö, sellainen tunne kun aloittaa jotain uutta tai kun palaa tauon jälkeen ihanaa vanhaan tuttuun juttuun (jota on jo vähän kaivannut).

 

Niitä molempia on minulle Fanni & Kaneli ja Maku.fi.

 

Maku.fi-sivusto uudistuu ja tarjoaa kovassa käytössä olevan reseptinarkiston lisäksi jatkossa paljon elämänmakuista ruokasisältöä ja kiinnostavia blogeja. Minulta kysytään usein suosikkiruuasta, ja sitä mietiskellessäni tajusin, että itse asiassa se on oikeastaan mikä tahansa ruoka kun sen syö hyvässä seurassa (ja käden ulottuvilla lasi viiniä). Uskon, että tämän ajatuksen jaan koko Maku-tiimin kanssa – yhteisöllisyys ja ruoka kuuluvat yhteen niin kuin spaghetti ja lihapullat.

 

Syksy tuo usein tullessaan uutta. Samalla kun Maku.fi uudistuu, niin päätin hypätä kyytiin mukaan ja kokeilla mitä uutta keksimme yhdessä.

 

Olet ehkä törmännyt Fanni & Kaneliin aiemmin – tai sitten nyt ihka ensimmäistä kertaa. Täällä näppistä naputtelee Tiina (moikka!), Tampereella asuva ruokaan (ja vähän viiniinkin) hurahtanut kirjoittaja ja viestinnän päivätyöläinen, iltaisin kokkailija ja bloggailija.

 

Sen lisäksi, että vietän paljon aikaa keittiössä, rakastan Amerikan itärannikon maisemia, ostan melkein joka kauppareissulla uuden lehden, kirjoitan kaikista mahdollisista asioista listan, jään helposti koukkuun hyvään televisiosarjaan, tykkään kauniin ryppyisistä pellavalakanoista, kävelen ballerinoissa lumikeleihin saakka ja pidän risoton tekemistä parhaimpana terapiana.

 

Olen kirjoittanut blogia ja ruokajuttua yli kuusi vuotta, ja tavannut sen kautta joukon mahtavia ruuanystäviä, päässyt tekemään yhteistyötä intohimoisten ihmisten kanssa ja saanut kourallisen uusia ystäviä. Fanni & Kaneli starttasi vuonna 2010 – viime vuonna päätin jäädä blogitauolle ja etsiä uutta intoa. Täällä ollaan taas – ja sen kauan etsityn uuden draivin kera!

 

Fanni & Kanelista löydät mutkatonta ruokaa, testattuina ja herkullisiksi todettuina. Teen simppeliä ruokaa usein sesongin innoittamana – arkeen sopivaa tai viikonloppuna hitaasti nautiskeltavaa. Välillä resepteissä on vaikutteita myös meidän kaksikulttuurisesta keittiöstä suomalaista ja amerikkalaista sekoittaen – meillä juhlitaan niin juhannukset kun Halloweenitkin. Ennen kaikkea, täällä ollaan herkullisten, juuri omaan elämään sopivien rentojen ruokahetkien jäljillä.

 

Toivottavasti tapaan täällä taas teitä tuttuja, ja toisekseen, ihan täysin uusia tuttavuuksia (huikatkaa ihmeessä moikat kommenttialueella). Se tässä on parasta, jakaa ruokatarinoita teidän kanssa. Tervetuloa mukaan!