eve-viini-fannikaneli.jpg

Etsitkö monipuolista valkoviiniä? Sellaista joka maistuu yhtälailla kanan tai kalan kanssa. Eve Chardonnay voisi hyvinkin olla etsimäsi pullo.

Charles Smithin viinit ovat ihastuttaneet räväkällä tyylillä jo pitkään. Hauskojen etikettien takaa paljastuu Washingtonin osavaltiosta tulevia mukavan lähestyttäviä viinejä. Kung Fu Girl Riesling on ollut jo pitkään meidän vakiovalinta sushi-iltojen viiniksi. Ja muutenkin, se on aina varma veto!

Nyt päädyimme ostamaan saman tilan Eve Chardonnayn. Se tuntui sopivan hyvin meidän suunnitelmiin tehdä toast skageneita, katsoa Netflixia ja viettää rentoa koti-iltaa. Ja aika mukavasti se tuhtien katkarapuleipien kanssa sopikin! Yleensä en valitse valkoviinihyllystä Chardonnayta, mutta tykkäsimme B:n kanssa molemmat tämän viinin rapsakan raikkaasta mausta ja mausteisesta hedelmäisyydestä. True Chardonnay, kuten sen kuvaus sanoo. Tämä viini menisi hyvin myös seurustelujuomana.

Eve Chardonnay 2014 on Alkon tilausvalikoimissa, ja sitä löytyi ainakin Helsingin Esplanadin pienen pienen Alkon hyllystä. 

Ai niin, ja rennon illan lisäksi meiltä alkoi loma – ei hassumpi fiilis!