tapas-tyyliin-fannijakaneli-2500.jpg

 

Tällaisena matkakuumeilijana olen innoissani. Päätettiin ottaa pikku irtiotto arjesta B:n kanssa ja suunnata minilomalle Barcelonaan parin viikon päästä!

 

Meillä matkasuunnitelmat kietoutuvat ruokaan aina tavalla tai toisella. Reissuun lähtiessä listalla on ravintoloita ja paikallisia ruokia, joita pitää päästä kokeilemaan. Viinitiloja ja juustopuoteja. Ruokatoreja ja katuruokaa. Matkakohde valitaan aina ruuan perusteella, mitenkäs muutenkaan! Barcelona ei ole tässä poikkeus. Sinne lähdetään maistelemaan tapaksia ja cavaa, ja nauttimaan kaduilla haahuilusta ja alkutalven rantamaisemista.

 

Kävin B:n kanssa Barcelonassa kesäkuun alussa, ja nyt on kiva lähteä matkalle ilman suurempia suunnittelupaineita kun kaupunkia tuntee jo vähän. Reissuun lähdetään siis erityisen rennolla otteella – ei pitkää listaa, vaan muutaman ihanalta kuulostavan paikan osoite valmiiksi tsekattuna ja loput löydettynä ex tempore paikan päällä. Olisi ihana kuulla teiltä Barcelonassa käyneiltä mitä löytöjä (varsinkin herkullisia sellaisia) teitte ja mistä ravintoloista tykkäsitte erityisesti!

 

Onko sinulla hyviä vinkkejä Barcelonaan? Kerro, kerro!

 

Espanja mielessä, ajattelin koota teille loppuviikolle muutaman reseptin illanistujaispöytään – tapastyyliin tietenkin. Ensimmäisen ohjeen jaan huomenna ja helpon viime hetken reseptin perjantaina.

Lisää jo nyt ostoslistalle herkkujuustoja, oliiveja, ilmakuivattua kinkkua, salamia, chorizoa… ja hyvää juomaa! Niin, ja kutsu ystävät kylään!