sinne-helsinki-ravut-2.jpg

Sinne tarjoaa tänä syksynä uudenlaisia makuja rapujen ystäville. Nimittäin ison kattilallisen herkkuja Cajun-tyyliin – rapuja, savustettuja katkarapuja, uusia perunoita, maisseja ja chorizomakkaraa! Unelmien ateria, sanon minä.

Keräännyimme Sinne Helsingin pitkän pöydän ääreen isolla porukalla. Rapukekkeritunnelmissa oli mukana Hannan Soppa Hanna, Tiskivuoren emäntä Heidi, White Trash Nata, Avaruusaseman Tia & Mikko ja Lauran tähden Laura.

sinne-cajun-ravut-3.jpg

Jo pelkkä menu sai odotukset kattoon – ja pöytään kannetut kattilat vaan lisäsivät innostusta (ja nälkää!) Höyryävät padat kaadettiin isoille tarjottimille. Eiku kaulurit kaulaan ja rapuja napsimaan! Ravut ovat kotimaisia täplärapuja ja kaikki raaka-aineet vimosen päälle, Sinnen tapaan.

Tuhdin crab bake -annoksen kanssa tarjoiltavat kastikkeet olivar tällaisen kastikefanin mieleen – reippaan mausteista remouladea ja raikasta vinaigrettea. Sottaista hommaa, mutta sormenpäät oli kyllä ilo nuolla puhtaiksi!

Tykkäsin rennosta tunnelmasta, kuten Sinnessä aina, ja somelier johdatti ateriaa kivasti eteenpäin ihanilla viinilasillisilla ja -tarinoilla.

sinne-cajun-ravut.jpg

sinne-cajun-ravut-2.jpg

sinne-ravintolakerho-bw.jpg

Olipahan rapuiltamat! Lämmin tunnelmainen Sinne, lyömätön seura ja oi, ihan täydellinen vadillinen saksiniekkoja lisukkeineen.

Taidan viedä B:n syömään näitä rapuja (ja pääsen itse samalla uudestaan herkuttelemaan) joku sateinen syyskuun ilta. Sinnen pöydän ääreen on aina niin helppoa istahtaa.

Lue myös Hannan, Heidin ja Natan tarinat rapuillasta!

Illallisen tarjosi Sinne Helsinki.

 

Helsingin ja Porvoon Sinne ravintoloissa Ravut & Cajun 7.8.–26.9.2015 

Sinne Helsinki, Eerikinkatu 2

Cajun-rapuvati 89 e (pääruokana 2-4 hengelle)