kattaus.jpg

Yhteistyössä StyleRoom

 

Ruokapöydän kattaminen juhlaan on aika ihanaa puuhaa. Nyt viikonloppuna pääsen valmistelemaan itsenäisyyspäivän juhlat, ja joulu onkin sitten jo nurkan takana.

 

Tykkään kattauksessa yksinkertaisesta toteutuksesta (niinkun ruuanlaitossakin). Pelkkä valkoinen prässätty pellavaliina tekee jo juhlan, ja simppeliin kattaukseen yhdistelen usein uusia ja vanhoja, kiiltäviä ja kuluneita astioita – ja tietysti paljon kynttilöitä (voiko niitä koskaan olla liikaa?)

 

Meille kaikille nättien kattausten hypistelijöille, hyviä uutisia! Sisustajien inspiraatiosaitilla StyleRoomissa käynnistyi juuri Kutsuva kattaus -kisa. Aloitin keräämään omaan albumiin tunnelmia ruokapöydän ympäriltä.

 

StyleRoom.fi on sisustajien yhteisöpalvelu, josta jäsenet jakavat omia sisustuskuvia. Omien albumien kokoamisen lisäksi, muiden sisustuskuvia voi kerätä leikekirjoihin. Jäin heti koukkuun selailuun, varsinkin noihin kattausalbumeihin!

 

Haastan siis StyleRoomin kanssa teidät kaikki jakamaan juhlakauden tunnelmia ja kutsuva kattaus!

 

Tee StyleRoom-albumi kauniista juhlakattauksestasi (vaikka pikkujouluista, glögihetkestä tai uuden vuoden juhlista), ja voita 300 euron hotellilahjakortti!

Lue tarkemmat osallistumisohjeet. Kilpailuaikaa on 6. tammikuuta saakka.