sitko-tampere-fannijakaneli-logo.jpg

Miten teidän viikko on mennyt? Ensimmäinen työviikko Kulosaaressa meni vauhdikkaasti, ja hyppäsin töiden jälkeen heti Tampereen junaan. Tämän viikonlopun urakka on, ei sen vähempää, kun koko kodin muuttaminen uuteen osoitteeseen. Pakkaan B:n kanssa vielä viimeisiä tavaroita muuttolaatikoihin ja toinen porukka maalaa ja tapetoi uutta asuntoa. Ollaan aika onnekkaita, että saatiin paljon muutto- ja remppa-apua. Parin viikon rupeama uuden työpaikan ja kaupungista toiseen muuttamisen kanssa olisi muuten ollut aika iso pala puraistavaksi.

 

Hulinaa ja kiirettä siis riittää, mutta pitäähän sitä syödäkin. Jätettiin eilen illalla kaaos asuntoon ja lähdettiin B:n kanssa ulos pizzatreffeille. Tampereen uusin pizzapaikka on Sitko Pizza & Bar. Ja kiva paikka onkin. Listalta löytyy harkitusti kuusi klassikkopizzaa kuten margarita, quattro formaggi, parma ja salami, sekä yksi kausimaku.

 

B valitsi kausipizza, jossa oli toimiva yhdistelmä kylmäsavulohta, smetanaa, seesaminsiemeniä ja sitruunavinaigretteä. Itse en voi kieltäytyä parmankinkkuversiosta kun se listalta löytyy – se miten tasopainossa parmapizzan maut ovat kertoo yleensä hetkessä miten laadukkaasta pizzapaikasta on kyse.

sitko-tampere-fannijakaneli.jpg

Rakastan pizzaa. Ihan liiaksikin. Tykkään maistella erilaisia versioita, ja maku pizzojen suhteen on vuosien varrella tullut aika valikoivaksi. Tärkeintä pizzassa on pohja – se oli Sitkossa mukavan rapeaa ja samalla pehmeän sitkeää. Raflan tomaattisoosiin kaipasin ehkä napakampaa maustetta ja happoa, ja se jäi vähän liian makeaksi omaan makuun. Täytteet taas olivat kerrassaan ihanat, laadukkaita raaka-aineita ja paljon tuoretta rucolaa. Sitko saa ehdottomasti peukut, meiltä molemmilta!

 

Nyt takaisin pakkaushommiin!

Kivaa viikonloppua kaikille – syökäämme pizzaa!

 

Sitko Pizza & Bar

Näsilinnankatu 22, Tampere

Pizzat 11,50-13,50 e