suklaamuffinnssit-fannikaneli.JPG

Meidän keittiössä oli eilen meneillään muffinssitehdas. Tein kaksi erilaista muffinssitaikinaa – toisen aamupalaa silmällä pitäen ja toinen silkkaa herkuttelua varten.

Porkkanamuffinssit (ne terveellisemmät näistä kahdesta) tein oliiviöljyllä ja täysjyväjauhoilla. Super paljon porkkanaa ja kourallinen mantelirouhetta. Pakastin suurimman osan muffinsseista yksittäin pakattuina pakastepusseihin. Sieltä ne on helppo napata mukaan arkiaamuna vaikka töihin, ja luulenpa että ne tulee pelastamaan myös muutaman viikonloppun aamiaisenkin kun ei ole ehtinyt käymään kaupassa edellisenä iltana.

Mutta sitten niihin ei-niin-terveellisiin herkuttelumuffinsseihin. Kokeilin ohjetta, jossa täyteläisen tuhteihin suklaamuffinsseihin tehtiin juustokakkukierteet. Tällaiselle juustokakkufanille resepti kuulosti ihan täydelliseltä. Juustokierteiden koostumus ei tosin ollut vielä täydellinen ja ulkonäössäkin jäi vielä parannettavaa, mutta maku oli aika kiva kuitenkin.

Luulenpa, että tämä idea jää mietintämyssyyn ja kehittelen parempaa koostumusta taikinalle ja kierteille ensi viikonloppuna. Jos lopputulos on onnistunut, jaan ehdottomasti sitten reseptin täällä teidän kanssa. Oletko kokeillut samantyylistä reseptiä? (Vinkkejä otetaan mielellään vastaan!)

Muffinssin muruja ja rentoa sunnuntai-iltaa kaikille!