IMG_8851.JPG

Täällä nautiskellaan kiireettömistä mökkipäivistä. Välillä sataa ja jyrisee, mutta mukaan on mahtunut muutama kesäisen lämmin päiväkin.

Pihamaan keittiöpuutarha on pärjännyt yllättävän hyvin koleasta heinäkuusta huolimatta. Tomaatti puskee satoa parhaiten. Mangoldi ja kesäkurpitsa, molemmat kasvavat mallikkaasti. Pikku hiljaa yrttilän asukitkin saavat kasvuvaihteen päälle. Aurinkoa toivotaan lisää – niin kasvimaalle kun meille laiturin nokasssa kirjoja lukevillekin!

Mökin keittiö on paras paikka simppeleille kokkailuille. Aamupalaa on aikaa tehdä rauhassa joka aamu koko porukalle. Tyynenä iltana päätettiin tyrkätä vene vesille ja onkireissun jälkeen ahvenet kipristelivät pannulla iltapalaksi. Kävin eilen B:n kanssa talsimassa metsässä ja illalla syötiin kanttarellipastaa ja mustikkapiirakkaa. Aikaa on ollut muutaman uuden reseptin kehittelyllekin. Tällaisessa paikassa ruokaideat syntyvät ihan eri tavalla kun kaupungissa. En malta odottaa, että pääsen jakamaan teidän kanssa uusimman ohjeen ihanille muru-mustikkamuffinsseille!

Näin se vaan on, mökkielämä tekee onnelliseksi.

IMG_8531.JPG

IMG_8932.JPG

IMG_8747.JPG

IMG_8726.JPG

IMG_8968.JPG

IMG_8955.JPG

 

TallennaTallenna