Treffasin pienen joukon kanssabloggareita eilen illalla Farossa. Olipa hauska nähdä blogituttuja kasvotustenkin! Mediaporukalle järjestetyssä tilaisuudessa maisteltiin Faron keittiömestarin Mika Palosen suunnittelemaa kevään bistrolistaa sekä siihen sopivia Vindirekt Oy:n maahantuomia viinejä. Ja paljon maisteltavaa meillä olikin, vilkkaan kuulumisten vaihdon ja jutustelun lomassa.

faro.JPG

faro2.JPG

Faron kantava ajatus on tarjota modernia bistroruokaa – todistaen, että myös hieman syrjemmässä oleva ”lähiöravintola” voi tarjota herkullisia elämyksiä. Menuun parhaimmat osat omaan makuun olivat alun maa-artisokkakeitto, pääruuan vasikanposki ja jälkkärin mascarponesorbetti.

faro3.JPG

faro4.JPG

Ihastuin jotenkin erityisen paljon ravintolan miljööseen. Faron koko nimi pitää sisällään Channelside Bar & Restaurantin, ja todella hieno kanavanäkymä korkeista lasitetuista seinistä avautuukin. Ja parasta kaikesta, rafla on näppärästi kotimatkan varrella, Ruoholahden metropysäkiltä melkein olemattoman kävelymatkan päässä meren rannassa. Vaikka paikka on varmasti parhaimmillaan kesäolosuhteissa (terassi merelle!), niin kyllä tunnelmaa oli nätisti valaistuna myös näin talvi-illan hämärässä.

faro5.JPG

Olen kuullut, että Farossa on tarjolla myös hyvä brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin. Ajattelin kokeilla sitä seuraavaksi B:n kanssa. Katsotaan jospa saataisiin isompikin porukka mukaan.

Kiitos hauskasta illasta pöytäseurueelle! Ja kiitos kutsusta Farolle – brunssilla näemme!

 

Illan ruuat ja juomat tarjosi Faro Channelside Bar & Restaurant

 

Faro Channelside Bar & Restaurant

Kellosaarenranta 2, Helsinki